Tuesday, September 9, 2014

Cabaran 30 Hari: Hari 10 | Apa di dalam Handbag Aku.



selamat pagi, dearie diarie!
adakah aku marathon terlalu laju saat ini? adakah- adakah- adakah? heh, dah masuk hari ke-10 dah. bagus betul cabaran ni. buat aku rajin menghapdate belog, almost every day, even though just a post. kalau dulu, sejak further studies memang rare lah nak update. malas kemain baq ang. apa lagi, berhabuk teruk blog ni, mana taknya, dua bulan sekali baru update itu pun kalau ada semangat nak menaip. hiks!




okey- apa yang ada dalam handbag aku saat ini? rasa macam nak lukis je sebab being inspired by wreck this journal baru-baru ni. ahha. belom lagi memiliki walau sebuah. sedih sadis sentap T_________________T





dah cukuplah. tak nak banyak-banyak. berat hoi.
tu je la yang duduk senyap dalam handbag aku selama ini.
belum kerja, tak mampu nak pakai mekap mahal-mahal.
silkygirl atau maybelline je yang I mampewww.
hiks!
bye, xoxox.










1 comment:

Yan Ty said...

barang2 sinonim sebagai seorang perempuan...