Friday, February 22, 2013

terharu | BLOGLIST

terharu nih. hee! first time datang belog sorang kawan ni. baca-baca-baca entry dia scroll down-scroll-scrolll down, ternampak lah nama belog kita kat bloglist dia. awwww. thanks a lot! terharu sungguh rasanya. hee. keep on writing, friend. blog- luahkan apa saja kat dalam tu. nak tulis pakai pen/pensel guna tangan, rasa malas kemainnnnn. so, menaipp je kan senang. apatah lagi kalau lappy ni sentiasa berfungsi 24/7 setiap hari, minggu, bulan, tahun. setiap detik, saat dan waktu. (:




I do love writings, tapi ... roh untuk menulis dan melukis belum ada saat ini. entah kemana hilangnya dia? aku sendiri pun tak pasti. ehem. doakan saja agar roh itu kembali. dan aku? aku pasti akan mulai melukis lagi. in shaa Allah. amin. doakan saja yang terbaik buat -aku.




see. yang first lagi. hiks.
I ni amatur je, youuuuu :]



Jom terjah page kawan kita ni!
sharing is caringggggg (:







p/s : ehem. nak tahu jugak siapakah empunya badan 'sunshine' itu? heee!
joke, ;D






4 comments:

yong (^_^) said...

SUNSHINE >>> SUN is ME SHINE is HIS

cikLeaa said...

hee, okay ((:
may you happy ever after with HIMM ;D

yong (^_^) said...
This comment has been removed by the author.
SyimaPoholic said...

insyaALLAH