Monday, December 17, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru

Assalamualaikum, selamat petang, selamat hari-Isnin. hari nie aku rasa macam nak join GA. dah lama sungguh tak join GA nie. lagi pulak GA kali nie macam special. special sebab apa? hee, sebab yang boleh join hanyalah blogger-blogger baruuu. Aku? nak kata baru, tak berapa nak baru la. Aktif? kadang-kadanggg (:



Jumlah followers masa join segmen ni : 533 oranggg. 
*nak cukopkan 1k, entah bilaa. hee*




Syarat Utama

  • Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang
  • Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH
  • Buat entry ringkas dengan letak header blog Niera dan link kan ke sini
  • Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.








tarikh tutup dah pun dipercepatkan 31/12/12 23/12/12. aik? hee. hadiah pulak, tak tahuu. misteri katanyaaa. apa pun, kalau ada luck, ada-lah. kalau tak ada pun tak apa. aku memang suka memeriahkan majlis. menyokongg blogger yang lain jugak (: goodluck to everyone! hee. sempat lagi kalau nak join ni. moh le kiteee!












19 comments:

nurulakmal said...

selamat berkenalan! :)

cik Leaa said...

hye dear! nice to know you too (:

SuDu Biru said...

salam blogger...btw,i follow http://yieweezer5915.blogspot.com/

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Hi, singgah dari segmen yg sama. Jom singgah balik+komen ? Hehehee :3
http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Nur Ilyani Abd Munir said...

as salam..dari segmen yang sama
jemput lawat n follow blog

http://sulamansolehah2.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html

salam ukhwah!

Walid Ali said...

salam singgah sini...dari segmen sama :D

anismasrina said...

salam,dri segmen same,done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/

anismasrina said...

salam,dri segmen same,done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Raudzah Zahari said...

Salam ziarah kat sini dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Jemput dtg blog santai ya:

http://myblogsantai.blogspot.com

beloGIsam said...

salam kenal,, belogisam disini sebagai pengikut setia anda selama,, dont forgot to comment me

Wilma Shana said...

was here n follow sini. salam perkenalan awak ^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

ecah said...

salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
jom share ur 2012 memory..klik >>

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Cik Lady :) said...

Saya datang komen dan follow geng blogger baru,
hehe salam kenal, selamat berblogging :)


Kalau berminat, jom join yang ni plak:
Follower Meningkat Pantas !

Nurul Najihah said...

salam perkenalan yaaa :)

dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Farah Annur said...

done follow here..jom bw

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

aisyah humaira' said...

[NEW UPDATE]
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

Soffiya said...

Salam , drop here :) do follow me , I will follow you back ;)http://maryamsoffiyah.blogspot.com/2012

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html