Monday, October 15, 2012

review | Minaz Boutique Studio

Assalamualaikum, salam sejahtera.
malam ni aku terasa macam nak review satu lagi butik yang famous amos.
setiap kali aku nak place order, mesti dah sold out.
sold out je laa memanjang.
haih, tension betul kitaaa.




bukan sekali, tapi, aku dah tunggu sejak bulan Ramadhan yang lalu,
sampailah sekarang ni, tak berkesempatan lagi nak memiliki salah satu koleksi butik tu.
sadis bukan?
yeah, sangat s a d i s .
malas nak type panjang-panjang, jom terjah !








antara koleksi pakaian yang buat aku jatuh cinta dengan MiNAZ ni :
*yang penting custom made*










sorry ya. semua di atas : sold out.
hee. kecewa tak kecewa tak?


dorang dah upload design baru. tapi, awal-awal lagi dah kata :
NOT FOR SALE.
oh, kecewa tak? hm, kecewa lagi ............. :(



 

 



lagi satu Peplum yang dorang buat ni lawa.
siyes, untuk majlis tunang mesti lawa kalau pakai camni.
moden sangat !


kalau lah dapat salah satu dari baju-baju kat atas ni,
bersyukur sangat ..! lawa kot.
aku kan suka kat benda-benda yang cantik.
so, ini memang sungguh cantik. 
thumbs upp MiNAZ !




p/s : restock laa Baju Kurung Ribbony Color Block tu,
yang tiffany green dengan shocking pink pon okay.
hehe ....








thanks for reading, guys!
selamat membeli belah ....... :)









2 comments:

nor asmira said...

cntik la peplum y last 2..sgt adored utk mjls tunang i nnt..nk crik cmtu la..thanx for the idea..credit to admin n minaz :)

Cinta hazanis said...

cantik kan koleksi dr minaz. like sejuta! salam follow.:)