Monday, October 15, 2012

review | CHANTEQUES

salam hari Isnin friends and stalkers ... :)
okay okay, macam yang telah aku janjikan kat post yang lepas,
aku nak share dengan korang,
mana nak cari Peplum yang best ....!
sekarang ni kan tengah Peplum Fever.
rugilah kalau korang tak mengikuti peredaran zaman muslimah ni.
heh.




walaupun aku jarang keluar hostel,
tapi, aku sering saja browse sana sini, cari benda-benda yang korang takde.
haha, yelaaaa tu cik Leaa oi.
aku lebih suka browse, custom made clothes.
*fantastic baby*




oke, dah dah. jom ushaaa one by one.
kalau berminat, boleh laa korang pegi beli, hee.
ini sebagai cadangan saja.







 


review depan dan belakang Peplum,
one set.














okay, kalau nak tahu lebih lanjut pasal harga,
measurements, cara nak beli, korang boleh usha terus page butik nie yaa .. :)
harga berpatutan. hee 







p/s : aku dah ada peplum, korang bila lagi? hee ....... :)








3 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

so nice la baju2 tu....cantik :)

cik Leaa said...

hee, kan kan .......... :)

Chanteques Rasheeda said...

Thank you for the review my dear!!!!!! terharu sangat ni!!! love..love..nanti i publish kt page. :)