Sunday, September 23, 2012

Senarai Kedai Kad S1M

Assalamualaikum, Holla people! 
korang sehat tak hari ni? hm, aku? aku baik-baik saja. 
hujung minggu yang best macam ni, aku luangkan masa dengan hanya, 
lepaking dalam bilik, baca novel, text mak aku 
*tapi mak tak reply*
busy agaknyaa. heh, macam biasalah. faham mak, fahamm (:
bangun makan, baca novel lagi, tweet dan pape je lah lagi.




tengah membaca tadi, tiba-tiba aku rasa...
nak makan steamboat kat QB. heh.
budak-budak ni kata nak join pergi makan sama.
nak shopping kat QB jugak katanya.
tapi, sampai sekarang belom nampak muka.
:>




dan tiba-tiba aku teringat pasal Kad Diskaun Siswa 1M tu.
Jusco join ke tak ek? 
kalau join, ini sudah bagus :D








yay. tuan tanah dengan Kad S1M beliauu (:
oke, since aku pun tak hengat kedai / syarikat mana yang joined benda ni,
jom kitaa usha satu persatu ... :)
hope berguna untuk korang semua.




Buku & Alatan Tulis :
  • MPH Bookstores
  • Imlaq Book Centre
  • BORDERS
  • RONA
  • Kiang Trading
  • Koperasi Dewan Bahasa Dan Pustaka Malaysia Berhad
  • Koperasi Kedai Buku Universiti Malaya Berhad
  • Koperasi Universiti Sains Malaysia Berhad

Kelengkapan Sukan/ Peralatan / Pakaian :
  • Bata
  • iFamily
  • Koperasi Keluarga Dato' Haji Hashim Mamat Kuala Terengganu Berhad 
  • Texline Lino

Klinik / Optometri / Cermin Mata :
  • Poliklinik An-Nisa'
  • Qualitas Health
  • Focus Point
  • Menara Optometry

Makanan Dan Minuman :
  • KFC
  • Daily Fresh
  • A&W
  • Coffee Berry
  • The Chicken Rice Shop
  • Restoran Kenny Crab
  • Sweet Chat
  • Legend's Claypot Bariyani House
  • Dubu Dubu Seoul Food
  • My Java Coffee
  • Pancake House International
  • Station One Cafe
  • Gloria Jean's Coffee
  • Bangi Kopitiam

Hotel dan Penginapan :
  • Ancasa Hotels & Resorts
  • Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur
  • Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
  • Jerejak Rainforest Resort Penang
  • Ancasa Express Pudu
  • Tune Hotel
  • Leo Express Hotel
  • Koperasi Al-Taqwa Kampung Kisap Langkawi Berhad
  • Koperasi Guru-Guru Melayu Kedah Berhad
  • Koperasi Majlis Guru Ugama Menengah Berhad
  • Koperadi Melayu Berjawatan Kerajaan Negeri Sembilan Berhad
  • Rakyat Travel SDN BHD

Saloon/ Produk dan Pusat Kecantikan :
  • Foot Master
  • Paris Hill
  • Proactiv
  • Clara
  • Koperasi Puteri Terbilang Malaysia Berhad


Produk IT :
  • Koperasi Celcom Berhad
  • Koperasi Pegawai-Pegawai Dewan Bandaraya Kuala Lumpur Berhad

Lain-Lain :
  • BKZ Bikerz (Motosikal)
  • Roller Star Arena (Kasut Roda)
  • Double Site (Helmet / Aksesori Motor)
  • Koperasi Kakitangan Maktab Kerjasama Malaysia Berhad
  • Koperasi Kolej Kemahiran Tinggi Balik Pulau Berhad
  • MYDIN




okay. Jusco dengan Tesco takde
 T________________T
tuh je lah antara yang terdekat dengan USM nie.
sayangnyaaaa.
hm, manalah tahu, satu hari nanti,
akan ada syarikat-syarikat lain nak join benda ni, kan?
bagus jugak tu.
semoga Jusco dengan Tesco berminat untuk join!
bantulah mahasiswa/i seperti kami ini.
heh. kamilah yang memajukan perniagaaaan anda.
haha :D





okay. itu sahaja untuk petang ini.
maseh lagi kecewa dan bersedih di atas ketiadaan Jusco dan Tesco dalam senarai.
sobsobs.
kbai.








2 comments:

Zatty Musyux said...

GIVEAWAY TERBARU ! nak LOMO CAMERA ? IPAD ? CAMERA CANON ?
http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/09/misc-giveaway-by-fatin-fitrah-dan-aina.html

cik Leaa said...

thankx invited (: