Saturday, May 5, 2012

kad kahwin aku :P

selamat petang ! semalam , aku dapat lagi satu invitation majlis perkahwinan dari kawan masa sekolah rendah , sampai sekolah menengah tuu . tapi sayangnya , aku tak dapat nak menghadirkan diri , kekangan masa dan waktu , and banyak sangat aktiviti kat USM untuk bulan lima ini . aku minta maaf sangat-sangat . aku tak dapat nak datang , lagi pulak kau suruh aku luangkan satu hari itu untuk hadir ke majlis kau , serious , aku tak dapat . hm , agak sedih kat sini :/




majlis tuh pada 27 Mei 2012 nie , aku masih lagi berada kat USM , masih lagi di Pulau Pinang , dan aku memang tak dapat nak balik sebab minggu depan tu , ( 03 Jun 2012 ) aku kena balik . wedding bestie aku , Khairiyah Musa . aku dah janji dengan dia , aku akan datang majlis dia , so , tak kan lah aku nak bercuti lama sangat , study week tuu . hihi .. maaf sangat-sangat Shamira Nur Ain (:




lagi pun , ada atau tak aku nie , majlis tetap akan berlangsung , bukan ? aku nie just memeriahkan majlis je . hee . tak apa lah , dah bukan rezeki aku nak tengok kau pada hari bahagia itu . seorang demi seorang , dah berkahwin . semoga dapat mengharungi hari-hari yang mendatang dengan wife / hubby masing-masing , kehidupan selepas berumah tangga tuh lebih banyak cabaran dan dugaan , dan kalau tak kuat , tak mustahil ikatan perkahwinan itu akan goyah . just be strongg (: aku sentiasa doakan yang terbaik untuk kawan-kawan aku , oke ?



tahniah dari aku , semoga berkekalan hingga ke akhir hayat , Shamira Nur Ain (:



aku tak dapat kad lagi , actually . tapi , kad kahwin bestie aku , aku dah dapat la . kartun-kartun . comel . hee , memang sekarang musim kad kahwin kartun-kartun ek ? comel je kan semuaa ? aku dah google , dapat lah jugak beberapa . memang trend sekarang laa kan ?





sumber : encik google .








congrates eryaaa and saiful azhar !



wedding card from Erya . warna biru , sama dengan tema dorang nanti , turquoise . and aku pun dah beli baju untuk attend wedding dia nie , tapi tak ikut tema laa . baju kurung moden je , nanti boleh laa pakai pergi class . hee . tak pun , boleh jugak pakai masa jadi cikgu nanti . haha , kalau muat lagi laa :P




and aku ? kenapa dengan aku ? haha , aku bercadang untuk design sendiri kad kahwin . bila aku nak kahwin ? haa , yang tuh tak tahu lagi bila , belajar dulu buat masa sekarang ini , nak dapatkan segulung Ijazah . winkwink (; dan aku masih lagi berminat untuk kahwin bawah pedang !









1 comment:

kepoh kepoh cik bulad said...

HAHAHA . . thanks yunk . . .
aq dah book kau dah lama .

harus lah datang kan~