Monday, April 30, 2012

rindu awak | ouh abang!

selamat malam !
alhamdullilah , aku sampai jugak USM dengan selamat , sampai Penang dalam pukul 6 pagi , dan sampai hostel dalam jam 6:30 pagi . macam biasa , pakcik taxi tuu , mahal gilaa dia charge aku . RM15 untuk soranggg ! pheww , macam tahu-tahu je duit tengah banyak nie . ahaha , maklumlaa , baru balik dari rumah :P tak agak laa , bukan jauh sangat pun Terminal Sg. Nibong dengan Desa Cantik Gagah aku nie . zzz =='




aku bercadang nak tidur dengan lena laa kan masa kat dalam bas . ahaha , harapan tinggal harapan , impian hancur berderaii . kenapa ? aku asyik tersedarrr je bila tidur . sebab apa ? dengan bunyi baby nangis , dah laa kat sebelah aku , err , aku seat single , tapi , memang kat line aku lah kan , sebelah kanan . mana aku nak tidoqq kalau macam tuu lah gayanya . hish , aku rasa macam nak tutop mulut baby tuh guna selimut aku je . ekeke . senyap sunyi aman dan damai selepas itu , ye tak ? haha :P tapi tak mungkinlah ! sebab apa ? sebab aku masih lagi punya hati perut dan perasaan , babe :D dengan manusia-manusia yang tidur berdengkur tak ingat jiran sebelah lagi . arrggghhh ! what the hell happenedd ?! aku ada class lah pagi krggg T______________T tolonglah kasihani aku .....




sebelum balik , macam biasa , mak dengan ayah tunaikan permintaan aku . ekeke , dah macam dalam cerita Aladdin lah pulak , kan ? Genie :P tapi tak lah macam tu , and tak lah banyak mana pun permintaan aku tuu , aku just nak makan Pizza je , ada Pizza baru weh , Triple Sensation 2 , sedapppp :]









big family I ever had :>
eh eh , someone takde laa .
guess who ?
mana mana manaaaa ?
rindu awak , ouh abang !







my favourite . the souppp (:
aku makan dua mangkuk soup , sebab mak aku tak nak .
hee . sedappnye ! nak lagi boleh ?







thanks mom and dad !
awal bulan enam nanti aku nak balik lagi .
sebelum cuti semester , nak balik , nak balik , nak balik !
haha :P








1 comment:

syed ikhmal said...

yummy in the tummy