Friday, February 3, 2012

fine , thanks .

selamat malam ,



ouh jyeah . phone aku sangat senyap malam nii , takde orang nak message , call . ouh bila ada orang tuh message or call , aku malas nak jawab or tak answer , tak reply ! bila senyap macam nie , sunyii lah pulak kan . well , mood tengah baik , tak nak pulak kau message aku . time mood aku tengah tak baik , kau texting aku tak henti-henti , call apa lagi , kan ? zzz .



kau cakap , selalu curi masa untuk aku . tapi sekarangg ? aku text pun kau buat tak layan . heh , fine , thanks .




No comments: