Tuesday, November 9, 2010

two weeks before THE BIG BIG DAY !

OUH MY GOSH ! makin dah nak exam makin macam macam pulak happened kat kelas. macam selalu lah. gossips tetap gossips. HAHA bilalah agaknya kawan kawan aku nak berubah kan kan. *cakap orang, padahal diri sendiri pon same jugak :) HOHO
here : jadual waktu STPM 2010 :)

23 November (Selasa) : PENGAJIAN AM 2
24 November (Rabu) : PENGAJIAN PERNIAGAAN 1
BAHASA MALAYSIA 2
29 November (Isnin) : SENI VISUAL 2
30 November (Selasa) : PENGAJIAN PERNIAGAAN 2
6 Disember (Isnin) : SENI VISUAL TEORI
PENGAJIAN AM 1
9 Disember (Khamis) : GEOGRAFI FIZIKAL
13 Disember (Isnin) : GEOGRAFI MANUSIA
15 Disember (Rabu) : BAHASA MALAYSIA 1

semua tu akan berakhir jam 4petang ! YEAYY. bye bye sekolah :) HEE
selamat menduduki peperiksaan STPM kat semua kawan kawan :)

so, another two weeks nie, ade AKTIVITI PROGRAM MANTAP SKOR A :)
isnin : GEOGRAFI 1 & 2
selasa : PENGAJIAN AM 1 & 2
rabu : BAHASA MALAYSIA 1 & 2
khamis :  SENI VISUAL 1 & 2
jumaat : KLINIK PP 1
sabtu : KLINIK PP 2
ok rase tak sabar nak exam dah. hee :)



kalau dah terlebih macam tu, nak letak kat mana lagi ya? HAHA
GORGEOUS :)
saya sayang awak juga ~

so, hari nie (selasa) nie lah keje mereka yang tertekan sebelum menjelangnya STPM :) dalam note tuh ; Jieha <3 Rin <3 Lia <3 Huza <3 APAT .
the conclusion is : HUZA love APAT.
ouhh mereka memang sengaja buat aku bangun dari rase mengantuk. then cite tuh tak berhenti setakat tu sahaja sebab note tuh makin lame makin bertambah. AT LAST : ketawa macam orang gilaa je dah semua. ouhh sengal :D

2 comments:

qiena chupachups said...

tak moo noty nak exam.. study elok2

lia nelissa azhar said...

yela yela. i know that :)