Friday, November 12, 2010

eighth months && feedback ;)

woahh. 8th months already !
ehh. this is notta pregnancy months. tapi, kami dah berjaya kekalkan hubungan nie selama 8 bulan tauu.
even macam macam had happened, i'm glad that we're still together till today :)
okay nie hadiah dari i untuk you. teddybear :)
i tahuu you suka. HAHA next month i bagi yang lain pulak tau. tu pun kalau STILL TOGETHER. i hope yes :)
I LOVE YOU.
gorgeous !

okay. this is few of the FEEDBACK that i got from my friends. they're GORGEOUS. HAHA
I L Y guys. hope we'll be meet again one day :)

FIRST FROM : Ummi Atthiyah Ismail Laile Shah
she's my besties ever. pening jugak lah kan nak baca ape yang dia tulis tuh. pusing sane then pusing sini balik. aduhaii. nak habiskan baca pun ambik mase yang lama. peningg weyy. HAHA pape pun thanks a lot.
*ade part yang menyentuh hati && perasaan :)

SECOND FROM : Muhd Hazroy Ismail
nie pun satu. pening lagi mase aku bace tulisan dia. HAHA memang sengaja lah kan kan. banyak benda yang dia tulis. tuh sume bout kenangan yang berlaku, eyy bukan aku dengan dia aje ok. dengan sume orang pun. HAHA, he's one of my bestiee :)
notes : Lia, i'll be missing you :'(

THIRD FROM : Noor Najiha Sazali
actually : kitorang dah lame kenal sejak dekat PLKN lagi. tapi kitorang tak pernah tegur sebab masing masing made negative assumptions.
Jieha : aku tak pernah tegur Lia mase kat kem sebab aku tengok die nie berlagak je, malas aku nak tegur. HAHA
Lia : aku tengok jieha nie mase kat kem bukan setakat berlagak je, kerek gilaa! HAHA tu yang malas nak tegur :D
CONCLUSION : don't judge a book by it's cover.
notes : Lia Nelissa kekal bahagia wiff Apat (Ahmad Luqman) aminn :)

FORTH FROM : Muhd Shariel A.Aziz
First baca feedback dia, OMG ! rase macam nak koyak je. tapi bile bace bace bace && terus bace, agak menarik jugak lah ayat yang dia guna. macam ayat kanak kanak ribena. HAHA
aku tak expect pun die nak bwt feedback nie :)
notes : kalau kahwin tuh jangan lupe jemput aku tau.
aku rase kau kahwin dulu lah kot. HEE

FIFTH FROM : Nursharina Al'Azmi
seorang yang sangat lemah lembut, penyayang kot. sedang mengejar cinta Jepp! HAHA
penyajak terbaikk :)
notes : ada jodoh kau dengan Apat.
tapi tadi mase kat sekolah dia kata, ala Lia kau bagi je lah Apat kat aku. HAHA
ingat dapat, uh?
HAHA no NO no !

LAST FROM : Huzariha Kamri
when she says ; I LOVE YOU to me, she really does mean it :)
bestiee, I L Y too.
now, its time for us to get separate.
OUHH SEDIH :'(

to be continued, soon :)


2 comments:

weird off medusa ( ! ) said...

apy anivessary ! soe late wish . ahha :)

lia nelissa azhar said...

HOHO, thanx :)