Saturday, January 19, 2013

seluar tidur | SHOPPING

Alhamdullilah, selesai sudah enam paper untuk semester satu Tahun Dua ni. alhamdullilah. alhamdullilah. dan saat ini sedang berdebar menanti keputusan pulak. entah bila keputusan keluar, tak pasti. *senyum* entah apa result semester ni? *senyum lagi* hee. balik rumah ni banyak dapat berita yang mengejutkan. nampak sangat aku ketinggalan banyak benda. ehem. tak mengapa. aku kan busy dengan final hari tu. hee, *alasan*. no wonder lah, nobody wanna share with me, it'sokay.




semalam. ya, semalam. semalam sempatlah jugak spend time even sekejap dengan Fakha. mula tuh ingatkan nak lawan main boling, and lucky him when pusat boling tuh fully reserved with KPTM Batu Pahat and High School Batu Pahat. and me? poor me! aigoo. aku dah mengidam gilaa nak main boling ni. tahu tak? tahu takk? hm. so sad :(




then, selepas kecewa teramat, sedangkan Fakha senyum lebar sambil ketawa tak hengat doonia, ada satu je benda untuk merawat hatiku yang sedang berdooka ini. kedai buku. POPULAR. dan novel. heww.  pilih punya pilih punya pilih, takde yang seronok untuk dibeli. last beli jugak. hope best lah gamaknya. ye tak?







mengisahkan tentang cinta yang bertepuk sebelah tangan pada mulanya. dan akhir? aku tak tahu lagi sebab belum baca habis. yalah, mana taknya.. sambil baca sambil tengok Maharajalawak Mega. kejap kejap baca, kejap kejap letak tepi. ni merupakan novel kedua aku dari publisher Adiwarna. aww aww.!




then, pergi teman Fakha beli barang. amboii. kemain lagi. bagi dia pilih meh. entah apa-apa je karangg. haha. nak tak nak, kitaaaa jugaklah yang kena tolong buat pilihan. EH? hee~






penuh kat troli tu barang dia je semuaaaa (:
kita punya ni je pun.
bersama si sweety ; seluar tribal baruuuuu.
bau kedai lagi ni. haha!



sebelum keluar tu my mom asked me :
kenapa pakai seluar tidur?
aku - err err? seluar tidur padiaaaaa? tribal laaa.
haha, then gelak-gelak.!
how sweeeetttttt ;D





kebetulan ternampak red peplum kat butik kegemaran akuu.
hee. terus try and paid. done.
sebenarnya aku beli pun sebab nak match-kan dengan tribal merah aku tu haaa.
dats why lah aku beli. hee nanti nak beli lagi, yang pink punya.
tapi, lengan dia three-quarter je la.
ish. jalan-jalan kat Queensbay confirm beku, sejuk.
lol.
takpe la kot.






nampak Kinder Bueno nak Kinder Bueno, nampak Milky Bar nak Milky Bar, nampak air Yogurt nak air Yogurt. lagi? haa, apa? ambiklah semuaaaaa. makan sampai kenyang. err, tak lupa jugak CoolBlog! hee, beku sekejap otak gua bila minom coolblog. haish, sabar jelaaa~











4 comments:

Anonymous said...

Awak beli tribal tu katne eh?

cikLeaa said...

I beli kat Queensbay Mall, Penang (:
Kitschen.

ziqa nuar said...

comelnye! huu :))

cikLeaa said...

thanks. ngee, malulah malulahh (