Friday, December 7, 2012

♥ review blog | 500 ♥





salam Jumaat, salam sejahtera, dan salam 1 Malaysia (:
yay! followers aku dah jejak 500 orang! heh, dah hampir dua tahun ber-blogging, baru dapat capai 500 followers. *tepuk tangan sikit* yay! apa pun, kena rajin blogwalking, dan promote belogg kat group, atau apa-apa saja. tapi, tak semua berminat nak follow belog kita. apa pun, kena usaha lebih sikit laa (:




makanya, *ecece, ayat gua* hari ni aku nak review belog followers aku yang ke-500. thanks, you awesome! terima kasih sebab follow belog kita ni. Lagu kat blog dia best. lagu macam kenal. hm, Lagenda Budak Setan kot. tak pasti, sebab belum tengok Lagenda Budak Setan II. bila aku usha punya usha belog dia ni, baru aku perasan. dia nie macam junior aku kat sekolah Teknik Kluang je? heh. kalau salah, maaf. kalau betul, heh. tak sangkaaa (;








apa pun, jom terjah belog Ziqa ni. kalau rajin, follow lah sekali, sokong newbies (: .entah lah, aku tak tahu nak cerita apa lagi. perut lapar ni. so, tak boleh nak progress apa-apa dengan baik. cis cis cis. oh ya. Alhamdullilah, aku dah selamat sampai rumah. dari Penang ke Johor subuh tadi. wow, satu perasaan yang sukar untuk digambarkan dengan kata-kata!








tataaa (:












No comments: