Friday, December 28, 2012

Azam 2013?

Assalamualaikum, selamat malam, selamat ber-study week!
hee, Alhamdullilah, nampaknya, semester tiga kali ni dah nak berakhir. walaupun penuh dengan suka duka, ketawa gembira, menangis bersedih, itu lumrah kehidupan. semua orang pun merasa. termasuklah aku, ye lah, aku bukan extra-ordinary people, bukan si perfect yang hidupnya sempurna. aku just, biasa-biasa-biasa saja. nothing istimewa tentang aku, hee. well, rugi betullah kalau ada yang tak merasa warna warni kehidupan ni. rugi bila tak merasa erti kehidupan yang sebenar.




okay, tak lama lagi jugak, 2012 bakal melabuhkan tirainya. ada yang berkata, dunia dah nak kiamat la, apa lah. kiamat tu memang akan berlaku, tapi, wallahualam, tak tahu bila. so, cakap pasal azam tahun baru ni, masing-masing mesti dah ada azam tahun baru kan? Aku? Aku tak tahu lah either azam aku tahun depan ni mampu terlaksana ataupun tak. hee, azam je :P











tapi, sebelum tu, azam tahun 2012 aku ni dah tercapai ke belom? err err err. aku pun tak tahulah dah complete atau belum azam 2012 aku ni. ingat pun tak apadiaa salah satu azam tahun baru aku ni. ish ish. and azam aku untuk tahun 2013 pulak, itu hanyalah random pick je. eh eh, boleh pulak macam tu? tapi, in shaa Allah, aku akan try jugak. nak teman rumate jogging katanyaaa. haha, entah ye entah tak. kita tengok je, okay? ngahaha.




entah lah, tiba-tiba je aku rasa macam semua yang aku nak type malam ni hilang seperti dibawa anginnn. semua nak cakap, semua nak cakap, radio pun berbunyi. at last, aku yang lost. GRR. aku yang tak boleh nak ber'cakap'.  esok, kalau rajin, aku melukis lagi, ye? nanti aku update lagi. okay, tata. XOXO (:












2 comments:

mirza syazwina said...


hahaa..
samala azam 2012 pun dah tak ingat dah..
wee ^-^

cikLeaa said...

haha, kannnn (: