Friday, October 19, 2012

takde motif.

hari nie, kelas Dr. Hosam masing-masing feeling macam kat office je kan. hee, tutorial kat Lab, memang best. rasa memang macam kat office je tadi. sempat lah snap satu, dua gambar. bukan selalu, ye tak. lagi pulak, dah pakai lawa-lawa nih, snap gambar pon best. hee.




dan masing-masing pun terkejut bila, ada test mengejut dari Dr. Hosam. huh, tak study satu apa pun. walaupun ianya hanyalah test yang simple. tapi, sebab dah terkejut, so, otak pun rasa macam tak boleh nak proceed dengan baik. nak baca satu-satu pon rasa nervous tak hengat. aiyaya..




*paparazzi snap gambar aku*








sebelum test mengejut bermula. hari nie aku datang awal! hee, sukaaaa! kat dalam Lab. eh eh, ada siapa kat belakang tuuu? ehem. boleh pulak muat-muat gambar korang kan dalam ni. haha. comel comel! :P




entah lah. takde motif pon entri kali ni. k lah, byebye.







3 comments:

Amelia Azhar said...

Patutlaa aku cari baju nie, tak jumpa -.-

cik Leaa said...

haha. then, kat mana?

Amelia Azhar said...

tu, kat dalam blog kau.