Saturday, October 20, 2012

25 Minutes

25 Minutes - Micheal Learns To Rock




After some time I’ve finally made up my mind
She is the girl and I really want to make her mine
I’m searching everywhere to find her again
To tell her I love her
And I’m sorry ’bout the things I’ve done

I find her standing in front of the church
The only place in town where I didn’t search
She looks so happy in her wedding dress
But she’s crying while she’s saying this

Chorus:
Boy I missed your kisses all the time but this is
Twenty five minutes too late
Though you travelled so far boy I’m sorry you are
Twenty five minutes too late

Against the wind I’m going home again
Wishing be back to the time when we were more than
friends

Still I see her in front of the church
The only place in town where I didn’t search
She looks so happy in her wedding dress
But she’s cried while she’s saying this

Boy I missed your kisses all the time but it is
Twenty five minutes too late
Though you travelled so far boy I’m sorry you are
Twenty five minutes too late

Out in the streets
Places where hungry hearts have nothing to eat
Inside my head
Still I can hear the words she said

Boy I missed your kisses all the time but it is
Twenty five minutes too late
Though you travelled so far boy I’m sorry you are
Twenty five minutes too late

I can still hear she say...





lagu nie memang best sangat-sangat. dengar je ponn rasa macam meltinggggg! nie pon, roommate aku yang kenalkan, sebab, almost everyday dia akan on lagu nie kat dalam bilik. saje feeling-feeling romantik dengan aku, kan? haha. aku pon rasa macam best je kan lagu nie? 




lagi best, lagu nie dah lama sebenarnya. lagu untuk cerita Smallville, Clark Kent dengan Lana Lang. sedih sangat bila Lana terima Lex, kahwin dengan Lex, tinggalkan Clark. kalau kat YouTube, ada cerita penuh dia. I can see Clark Kent crying! OMG, part yang sangat sangat sangat sedih!




sampai sekarang aku tertanya-tanya, macam mana ending cerita Smallville eh? sebab masa kecik-kecik dulu, aku selalu follow cerita ni setiap minggu! dan sekarang, aku tak tahu. agak lama dah. haish. kenapalah roommate aku ni kenalkan lagu nie kat aku. buat aku rasa tertanya-tanya, setiap hari..! macam dapat rasa je kesedihan Clark. eh, gitu pulak dia. hee :P








nota kaki : bagi mereka yang sama keadaan macam Clark Kent, 
sila nanges lepas dengar lagu nie. serious, touchingg, serious sedih!










3 comments:

syidah razali said...

hamboiii feeling !

cik Leaa said...

hee, mestilah ! haha :*

♥ Nana BamBam ♥ said...

sobsob..sedey la pulak..huhu