Sunday, June 17, 2012

My Felt's Monsters (:

beberapa hari yang lalu , aku start menjahit . haha . menjahit lah sangat , kan ? aku just memenuhkan masa lapang dengan buat aktiviti yang tak berapa nak berfaedah nie laa . ish , buang masa betul lah . sangat . penat sungguh buat benda nie . hish , nak siapkan satu tuh je ambik masa yang agak lama , almost an hour atau lebih . sebab nak kena decorate lagi , masukkan kapas lagi , nak gunting kecik-kecik ikut size yang diperlukan lagi . rumit dan begitu teliti . tapi , sekurang-kurangnya aku dah try macam mana nak buat Felt  ' s Monsters nie ..... :) 




so far aku dah ada 10 Felt ' s Monster , yang aku buat sendiri . hee . siapa nak ? angkat dua-dua belah kaki dalam masa serentak ! haha . kejam . penat ouh . tak cukup tidur buat benda nie , hm , kalau lah study boleh jadi fokus macam nie , komitmen  hundred percent macam nie , bestnyaaa . untunglah . tapi kalau part study je , buka buku , dalam masa seminit je , zzz ...













Felt ' s Monster aku .
akan aku simpan untuk jadikan sebahagian daripada koleksi Felt (:
dan kemungkinan Felt ' s Monster nie akan bertambah dari semasa ke semasa .
hihi . suka !







2 comments:

natashaborhan said...

alaa , kite nak felt's tuu jugak ! T_T
buatkan laa kite.
bole laaa :'(

cik Leaa said...

haha , @natashaborhan : insyaALLAH (: