Sunday, May 6, 2012

konspirasi di mana-mana.

selamat malam . aku sebenarnya nak buat assignment laa . tapi tak tahu kenapa , keinginan untuk berblogging itu lebih tinggi daripada segala bagai benda . ouh , itu namanya dugaan . takpe takpe , lepas update nie , aku buat assignment yang tertangguh tangguh itu , oke ?




tadi , aku pergi Tesco , teman kawan beli barang . ouh , mungkin aku dah lama sangat jalan tak tengok bawah kot . asyik tengok depan je , kan ? so , tadi baru aku perasan , dekat kaki lima depan USM , tak cantik dah kaki lima tu . sebab apa ? sebab konspirasi . politik mahasiswa dan sebagainya . aku pun tak pasti siapa yang berbakat sangat dalam aktiviti menconteng nie . conteng kat wall facebook kau je dah la , nie nak conteng kaki lima pulak apahal ? depan USM pulak tu , tak cantik dah . 




sorry ar . tadi aku terpijak pulak muka idol kau tuh . tak sengaja laa . sorry ek ? siapa suruh conteng kat situ , sure lah bukan setakat aku je yang terpijak . almost every people who used the pavement will do the same thing too (: nie yang aku nampak . yang aku tak nampak ? hm . 







we are all adam adli | rebel with attitude .


ouh , sorri . aku tak sokong pon benda ni oke ? mungkin benda nie wujud masa bersih hari tuh kot ? sebab sebelum nie memang takde pon . yeah , maybe . taksub sangat dengan politik mahasiswa uh ? sorri ar , aku malas dah nak ambik port . tak bagi aku advantage apa-apa . tak rugi pun kalau tak sokong (:




tak mahu blog ini dipolitikkan (:









nie masa dekat foodcourt tesco sungai dua . saja-saja try makan kerabu mangga Thai made , perrghh , sedap sangat ! makan benda nie , sampai tak cukup tisu . sebab apa ? pedas sangat-sangat . even dia letak cili 2 bijik je , pedas diaaaaa , speechless sungguh aku . tak boleh nak berkata-kata selama lima minit . haha :P








my favourite , Nestle Bliss Low Fat Yogurt Drink . sorry lah awak , perisa epal takde , so , saya beli lah yang nie , perisa kiwi . dah habis dah pun . sorry ek ? hee , esok terasa seperti nak ganti puasa lah . ada lagi beberapa hari . hee :P jom lah kita beramai-ramai ganti puasa esok . okay ? hee . oke , nak sambung buat assignment . marah jugak krg partner aku nih . lambat !







1 comment:

Cik Amal said...

sedap air kiwi kat atas nih~~


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
SENANG !!
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html