Thursday, January 6, 2011

MUET ouhh MUET :)

apakah MUET ituu ?
HAHA , aku pasti semua tahu MUET itu apa . hm ,
Malaysian University English Test .
sesiapa yang nak masuk U , kene ambik test nie , okeh .
sure lah Form Six wajib ambik .
HOHO , hari nie , result MUET bagi sesiapa yang repeat kuaa .
* bagi sesiapa yang repeat ?
HAHA oke , aku tak repeat .
sebab aku ambik April , then aku passed ! YEAH !
kepada Atthiyah , cuba lagi pada masa akan datang okeh .
hee :)
TAHNIAH lah bagi yang berjaya !
Huza Haha , tahniah kau berjaya , dan juga kepada yang lain lain tuu ye .
kita jumpa nanti kat U , even intake U tahun nie , bulan September .
selalu kan bulan Jun atau Julai .
tak pe tak pe , lambatt sket je kott .
hee ;)
x o x o .


4 comments:

cik fara said...

tahniah lea, mest band terbaik nih (:

Cik Nelly said...

ngahaha -.- band three je kott .

choco5991 said...

hihihi.. i've check muet result for ferdaus!! hii~ ta pas jgk! die ta kasi aku perli die.. && die pon ta buley perli akuuuu~ kami samee~ AHHAHA.. elak result STPM nnti pon sme sudaa laa~

Cik Nelly said...

miahaha , kau ngan fer nie -.-!