Thursday, January 6, 2011

IPTA ke IPTS ?

Hari nie birthday Ahmad Luqman tau tau , hee .
dah besaa you kan . hm , hari nie aku still tak sehat lagi .
ouhh sakit kepala nie :(
lagi dua bulan result STPM kuaa ,
so , aku kene ingatkan diri aku sendiri supaya tak lupa apply UPU .
macam mase lepas SPM , aku tak apply ,
sebab
.
.
nombor pin BSN tuu hilang . plus plus masa tuh kat PLKN :(
hoho , sedih tak -.-
.
.
so lepas nie nak apply IPTA ke IPTS eh ?
IPTA apply bermula 10 Januari 2011 - 04 April 2011 .
lately , aku nie pelupa lah kan ,
so setiap kali ber-blogging ,
aku bole laa ingat . hee ;)
.
.
semoga berjaya LEA ! HAHA , semoga dapat lah kau masuk U okeh :)
.
.
aku nak kene pergi check mata ,
sebab , mata aku sakit balik dah .
tak rabun , just silau je .
tengok tv , tengok lappy , tengok phone ,
semuaa sakit . nanti berair mata aku nie ,
macam orang nangis . hishh .
kene pakai spect balik lah lepas nie . dush dushh ! huu .
ngahaha , suara pun takde dah .
semoga cepat sihat ye LEA :)

4 comments:

Novelgurl said...

good luck =)

Cik Nelly said...

ngahaha , terima kasih ye =)

didie said...

yang, apply ukm ya. nnti boleh jumpe. rindu sgt2 nie ngan ko:)

Cik Nelly said...

okeh okeh :D insyaALLAH kalau ada rezeki kat sane :))