Sunday, January 2, 2011

Kembali ke Sekolah ;)

Bismillahhirohmannirahim .


esok hari pertama sesi persekolahan bagi tahun 2011 .
selamat kembali ke sekolah adik adik semua ,
baju dah gosok ? beg dah siap ?
tali kasut dah pasang belum ? wahh . meriahnye .
zaman sekolah nie seronok kan kan ?
tapi yang tak best nya sekolah nie lagi lagi bila duduk asrama :
.
.
1 ) bangun pagi mandi air sejuk * grr !
.
.
2 ) pagi pagi bangun kena beratur chopp tempat mandi . uhh * pagi pagi dah sesak .
.
.
3 ) nak gosok baju pun kena beraturr . * beratur lah dan tunggu giliran anda .
.
.
4 ) senior aku garang garang wehhh * respect orang tua .
.
.
5 ) makan pun kena beratur . line memang panjanggg . * uh lapar lapar .
.
.
6 ) pergi prep bukan study pon . tido . tak pun berbual . kepoh sana kepohh sini . gossips sahaja . study ? * ke lautt -.-
.
.
7 ) petang kena riadah . selalu kena rotan dengan warden sebab tak turun riadah * tido la pe lagi .
.
.
8 ) kat kelas mengantuk gilaa . sebab malam ade rowcall or prep lebih masa . or lebih senang cerita , malam de function , tidur lambatt -.-
.
.
9 ) stay up ? tak study pon . HAHA * tengok aspuraa menggedikk jea  ;)
.
.
10 ) terpaksa curi curi guna public waktu malam sebab nak call boyfie time tuh .
at last kena denda dengan warden , berdiri tengah padang , pegang lilin , sampai lilin tuh habis terbakar , kena nyanyi lagu sepohon kayu .
.
.
HOHO , menarik sungguh kisah zaman hostel aku kan kan ?
uh , menarik ke nyahh ? tak kot .
korang punya cerita pun mesti g o r g e o u s ! hee

okeh . sekarang zaman tuh semua dah berlalu .
upper six esok pergi sekolaa ! HAHA yeay ;D
esok aku nak merayauu .

No comments: