Tuesday, November 30, 2010

i miss you . happy 22nd birthday ;)

HAPPY BIRTHDAY !
01 Disember 2010.
Muhammad Nemo bin. Azhar
* one in a millions .

Walaupun kau dah takde lagi kat dunia nie,
aku, mak, ayah, nora,
tak pernah lupa birthday kau.
memang selalu sambut yang last sebab birthday kau sorang je kat hujung tahun :)
hee.

Kalau kau masih ada,
mesti kau dah 22 sekarang nie kan.
'' BIG BROTHER ''
mesti kacak macam aku kan kan, hee.

ish. rindu betul kat kau.
setiap doa aku tak pernah putus doakan kebahagiaan kau kat sana :(
em em em.
alaa. rindu kau sangat nie. HOW ?
where'd you go, i missed you so. .
please come back home.!
dududu~

aku takde gambar kau mase kauu besaa lah.
gambar mase zaman kanak-kanak ade lah.
nie pun kau ngan nora.
even kau tak dapat bace ape yang aku type nie.
aku harap kau ade kat sebelah aku sekarang nie.
yelaa, malam nie kan birthday kau yang ke-22.
aku harap kau balik rumah :)
* ape aku mengarut nie =.='

nak bagi hadiah ape ehh,
i asked mum and dad, but they keep silent till now.
dorang sedih kott.
aku yang sengal sangat pegi tanye buat pe.
saje je kot cari pasal.

here ; i give you.! hee
     
see, comel gilaa :)
LAST ; happy birthday. even you'd passed away five years ago,
but our memories, i will kept that till i die.

" I promise myself for you.
I promise my life for you.
And that promises will alive in my veins.
My love for you is immortal. "
from ; you :)

6 comments:

KERBiL said...

blog awak lawa. anyway, dah follow :)

cik nelly said...

terima kasih :) i'll follow youu back dear .

ANATI SOKI said...

happy birthday!! ehehehe.. blogwalk sini syg.. :)

cik nelly said...

hha, thanx ;D

nurul harnani said...

ubnhanallah.. mnyentuh jiwa nca blog ni.. y suke.. keep writing ye dear..

salam ukhuwah dr nanie..

cik nelly said...

i will i will. thank youu <3