Sunday, November 7, 2010

AT LAST :)

akhirnye, setelah susah payah aku bukak window sane bukak tab sini, HAHA dengan bantuan UMIE ISMAIL berjaye gak add nuffnang. HAHA bukan tu je lah kot, aku sekarang da de BLOG, ahah macam sengal je bunyi kan kan. tapi aku fikir, bile mase aku nak online err update. aku online seminggu sekali je. hm xpe la kot, aku terpakse la break da rules nanti. HAHA i'll try my best to spend lots of time on you, my babyy ;) eyy selalunye, banyak bende aku nak tulis, nappe malam nie macam BLANK PAPER je otak dan minda aku ha? OUHH MY GOSH ! selalunye aktif je otak aku nie berfikir dan macam macam cite aku tulis kat buku diarie aku tau tau. malam nie betul betul blank paper uh? HAHA

nie aku mase tingkatan lima. HAHA gorgeous ? tak kot. aku biase je. simple person. dulu aku lain tau. then sekarang aku rase aku da lain. ORANG tu kate aku da berubah. HAHA memang lah, sebab aku dah tak nak jadi macam dulu lagi. tapi demi kau lah kan, aku cube nak jadi mcmne yang kau nak. em aku harap kau trime la aku seadanya. sebab aku nie TAK PERFECT macam exgirlfriend kau, SAYANGG. yeah aku akan berubah jugak lah satu hari nanti. aku sayang kau separuh nyawa aku. walaupun aku tak ucapkan bende tuh, percaye lah cakap aku yang aku ade kau sorang je, tau ! HEE


okay. nie pulak kawan kelas aku. dorang nie sume happening gilaa ! aku memang sayang mereka, tapi yang lelaki tuu sayang sebagai kawan lah. HAHA kitorang sume dah sekelas sejak tingkatan enam bawah lagi. yeah, kami memang sangat HAPPENING , open minded dan sangat gemarkan aktiviti seperti MAKAN-MAKAN, jalan jalan dan banyak lagi. yang paling paling HEBAT, kami semua GILA LENSA babe ! itulah keistimewaan kami yang tadde kat orang lain lah ! HAHA this picture was captured mase HARI PRAGRADUASI 2010 :)

nie plak : she's the best i ever had. ummi atthiyah ismail laile shah. HAHA kitorang pernah gaduh kejap. then sekarang dah okay. sebab nye ? ouhh tak payah la nak cite. kene jage hati banyak pihak :) die nie baik kot, ahaha kuat bebel. sangat KUAT bebel ! same same satu perjuangan ngan aku, STPM babe ! HOHO okay aku rase mcm penat je nak tulis banyak banyak lagi. sebab da lewat malam plus plus perut aku lapar balik dah. malam nie plak hujan ! yeayy tidur dengan lena ! agaknye la sebab petang tadi aku tidur sket punye lame. HAHA

2 comments:

Adha said...

kak lea welcome to dunia blogger hehe..=)

lia nelissa azhar said...

HAHA, sengal je ;D
terima kasihh.