Tuesday, March 20, 2012

nothingg (;

selamat petangg (;
ouh ouh , busy sungguh aku untuk minggu nie . opps , bukan minggu nie je , minggu yang lain-lain pun sama jugak . sama busy , malah , makin busy dan bertambah busy . dengan discussion tidak mengira waktu dan masa , apatah lagi tempat . dengan perjumpaan itu ini , dengan komitmen untuk karier , ouh itu penting ! haha , apa lagi kalau bukan netball tercinta (:




latihan pukul lima petang , balik kelas , siap-siap then pergi training . hope menang . nak sangat menang . then , balik dalam pukul tujuh malam . surelah penat dah , kan kan kan ? okay . itu memang penat laa . then , mesti lah nak rest , bukan ? ouh , haruslah berehat . kalau tak , macam mana nak online . haha . badan letih , so tak boleh nak online dengan jayanyaa lah , kan ? ye tak ? :D hari nie training takdelah penat mana . enjoy je sebab ramai yang turun . maklumlah , training tinggal lagi beberapa hari je . sebab sabtu nanti dah start SUKAD Fasa Empat . dah start competition . kau rasa , aku dapat main position mana ? haha , semua position pun aku boleh main , kecuali GK , GD . sebab apa ? ouh sebab aku tidak cukup tinggi untuk jadi defence dalam D . hee (:




urggghh . counting the days 





nak nii (:





  

 




gambar takde kena mengena . saje je letak . hee (:


oke la . tataa . takde apa nak share lagi setakat ini .
lot of work to do .




1 comment:

...nurul_abil... said...

cantik lah gmbr awk...sy suke...tergoda tgk...huhuhu