Thursday, March 17, 2011

Jatuh Cinta ♥

hello people . assalamualaikum :)
how are you guys today ? hope in good conditions .

. . .

hari nie kan , Lea tadde buat ape pun kat rumah . main Playstation je . ehhe dah besar besar pon still lagi main game macam budak kecik . perasan kecik lagi laa tuh . ahha main game yang dah sepuluh kali menang . main lagi lagi dan lagi . tahu Metal Slug ? ahha tak tahu takpe . game tembak tembak , hoho . best ouhh . dulu masa kecik kecik main kat Playstation 1 dengan abangg . sekarang main gak kat Playstation 2 sorang sorang . okeh Playstation 3 takde , ayah tak nak beli . PSP pon takde , ahha :)
esok kita main Metal Slug lagi yeahh 
oppss ! esok kena masak . HOHO !

. . .

Lea jatuh cinta laa . and i want him so badly :'(
yang lama nih dah bosan sket . nak bole tak ? nak jugak nak jugak T___T


tara papa pa , i ' m lovin it . ehhee :D
itu diaa , NOKIA E7 - 00 . cantik kan cantik kan kan kann ? HOHO
kalau lah dapat phone nih sempena birthday ke - 20 nanti .
woahhh , super duper superb !
best ouhh , tapii phone yang Lea guna sekarang nih baruu lagi .
so akan rasa sedikit menyesal kalau tukar lain beli baru T_T '


tadaa , baru 7 bulan pakai . ada warranty lagik :)
NOKIA E5 - 00 .
theme pink , ahha tak bole blaa . actually baru jea download theme tuh kat Ovi Store , petang tadi =.= ' sangat seronok menggunakan Ovi Store . yeah bebeh ! HOHO
bukan apa , best gak la pakai phone nih , even harga dia sekarang turun macam apa ntah .
masa beli mahal lagik , sekarang ... more than affordable ! ouhh sony aspen !
kempunan siottt T_______T sedih tak sedih takk . hishh !
function pun tak habis explore lagi , oke .
phone Lea tak mahal macam iPhone 4 korangg , muraa je , hik

. . .

another 12 days to be twenty
yeah , i do LOVE to count the date . wink winkk

No comments: