Thursday, March 24, 2011

CONTEST : MY STICKY FRIENDS CONTEST .

hello people , happy eveningg :)
petang nie Lea nak join contest beforre kuaa , nak pegi jalanjalan :)
contest my sticky friends . err ape tuu ? it ' s all bout friendshipp :)

okeh , camnie laa sticky friends , hee :)
morre information , boleh ushaa blog tuan punya contestaa .

. . .

SYARATSYARAT :

1 ) lelaki atau perempuan..follow blog aku.. S.A.N.G.K.A.R (if korang nak aku follow balik, tolong tinggalkan link di chat box.)

2 ) buat entry berkaitan contest nie..korang boleh cerita macam
 mana perkenalan korang dengan member korang tu or apa2 je yang berkaitan lahh..tapi entry tersebut tak boleh melebihi 120 patah perkataan .

3 ) letak banner kat atas tu di entry korang..(jangan lupa letak tajuk entry 'MY STICKY FRIENDS CONTEST')..letakkan sekali gambar korang bersama member korang yang paling melekat dilekat ataupun terlekat..(tak kisah berapa ramai tapi tak boleh melebihi 10 orang samada lelaki atau perempuan)..then hantarkan link kat aku.

4 ) tag 5 orang kawan.make sure member yang di tag tu tau yang diorang di tag ok..
contest ni akan berlangsung selama dua minggu dan tarikh tutup adalah pada 28 MAC 2011 . TOP 10 akan diumumkan pada 29 MAC 2011..dan dua pemenang utama akan diumumkan pada 30 MAC 2011.. (sebarang pindaan akan diberitahu) .

5 ) juri adalah aku sendiri dan kawan aku dalam gambar tu.keputusan juri adalah muktamad dan diharapkan tiada bantahan!*maybe undian diperlukan untuk memilih pemenang tempat pertama dan kedua.(hadiah akan ditambah kalau penyertaan melebihi 30 orang)

. . .

gambar yang dipertaruhkan ialah :


awakawak , saya sayanggg awak berdua , perkenalan yang wujud masa masuk asrama terus membuatkan kita jadi rapatt sangat sampai sekarang . tido sekatil , sebantal , seselimut masa dapat satu dorm yang sama , hhe . ILY guyss :)

tag :

okeh , done xoxo :)

No comments: