Wednesday, February 2, 2011

Yeah , Lea Memang Kurus . So ?

hello peeps ! how are you guys todayy ? Hope fine .
first of all , Lea nak wish ; Happy Chinese New year .
to all , okeh :)
rabbit year ! nak bela rabbit pulak lah . ishh bole ke ?
. . . . . . . . . . .
hari nie , cuaca still lagik macam semalam .
pagi ada matahari , panas . baju pon bole keringg .
part petang , hujan turun renyairenyai .
then , lebatt . and air sungai pon melimpah lagik . banjir baa .
. . . . . . . . . . .
and Lea ingat , job dah habis . ruparupa nya ,
still lagi dapat call .
kena pergi Bilik Gerakan Daerah , key in data mangsa banjir kat setiap pusat pemindahan banjir .
another excitingg experience at there .
and esok sure banyak aktiviti kat pusatpusat pemindahan banjir .
semoga mereka tabah , banjir cepat surut . aminn .
. . . . . . . . . . .
agak letihh . balik pon agak lewat .
macam biasa lah . kenangan kat Labis , still ingat lagi .
lagilagi bila banyak berita pasal banjir kat kawasan tuu .
harapharap esok lusa surut lah banjir tuu . aminn :)
. . . . . . . . . . . .
hm , sibuk bekerja nih . tak sempat nak pergi hang out .
shoppingg lah apa lagi . dududu .
nak beli banyak barang nih , nak pegi wedding .
hm , sape sudi nak teman yeah ?
nak release tension , tengok wayang , jum  ? hee
. . . . . . . . . . .
okeh , back to the title tonight .
Lea memang kurus . kurus sangatsangat tuh tak laa .
anorexia ke hape , kan kan .
just sanesini orang asyik cakap ; kurusnye Lea nie .
hee , nak buat cmne kan , selera makan tuh tak besaa macam orang lain .
maklum laa , perut kecik . hee kalau Lea tak nak makan ke ape ke ,
tak payah la nak paksapaksa .
karang muntah , cmne ? sape nak cuci ? aHAHA
tapi kan , kurus ke ? tak kan ? hee
underweight tuh biase laa . selalu macam tuu .
tapi kan , Lea teringin gak nak berisi sket badan nih .
makan appeton weightGAIN ehh ? HOHO
letih laa , sanesini orang cakap ; bagi si kurus tuu makan lebih sket .
HAHA , bia laa kan . da memang kurus , nak buat cmne .
krg da kwen , gemok laa sket . haa ? AHAHa ,
kawen ? bilakah ? hoho
. . . . . . . . . . .



4 comments:

ainna said...

kte same laa kak lia .
ainna pon kurus jgak smpai ade org perli ainna cm tiang lmpu .
klau gemuk , kne ejek !
nie ble da kurus pon diorang na ejek jgak .. adoiyaii .. ^_^

cik Leaa said...

hm , tahu xpe . susah betul kan kan . same jugak lagi , ade yg panggil kak Lea , tiang lampuu . ahHAHA . xpe xpe , kurus tuh sebenarnye sweet , yang penting SEHATT ! okeh hunny !

Amanie Ashraff said...

byk mkn pun kurus gak. haish =,='

cik Leaa said...

ahaha , tahu xpe . makan banyak banyak , then pegi tandas , kuaaa semua XD HOHO