Sunday, January 9, 2011

bestie . IMY :)

malam tuh , ttbe dapat text dari bieha .
ajak pegi JB . huu . alasan : LEA , aku gaduh dengan appy nie .
pegi JB jum , nak tenangkan fikiran . HAHA ,
ade ke patut . tak pe la , aku teman kan kau okeh .
lagi pulak , dah lame tak lepak dengan bieha .
last kuaa same tengok cite Lagenda Budak Nakal .
ehh salah salah . Lagenda Budak Setan :)
hee . best ouh cite tuu . aku pegi wayang dua kali sebab tengok cite tuu tau .
HAHA , dah dah . cite lain pulak nie hah -.-
penat gilaa , tak cukup rehat sampai sekarang nie . grr !
kawan punye pasal lah kan , pegi la teman :)

hm , ade erya jugak .
secara ringkas , aku kawan dengan erya , bieha sejak tingkatan empat .
jumpa kat sekolah teknik .
lain lain course , tapi satu dorm .
kitorg kat sane lebih dikenali sebagai Five Buddies .
sebab selain aku , erya , bieha , ade lagi 2 orang ; intan dengan farra .
tapi masa tingkatan lima , dah tak same dorm ,
jadi tak berapa rapat .
plus plus plak dengan adanya banyak konflik , masalah .
then mula jadi bestie dengan orang lain :(
dapat tengok dari jauh je , nak tegur , tapi ego tinggi kan masing masing .
kejap gaduh , kejap baik .
tapi , alhamdullilah .
hubungan kitorang baik je , lepas habis spm :)
GREAT !
next time kite pegi jalan jalan lagi lah .
okeh .
weh seriously takde mud nie , penat gilas !
o x o x ~


2 comments:

syidadu said...

heee :) bile kite pulak ?

Cik Nelly said...

ngee , tak tahu la syidahh . nanti oke ;)