Wednesday, November 24, 2010

dear OUHH dear ;)

hye ! GOOD MORNING to you :)
HUNNY ; you gotta be kidding me.
why?

read this, HEHE
just for fun :)
SORRY to you, person who saying this to me.
ouh sengal :D

Lea, STPM macam mana?

- emm, oke je kot. kenapa? doakan aku tau.!

Aku doakan untuk kau Lea, dapat jawab dengan mudah, hati tenang. aminn.
semoga kau berjaya. nanti sambung belajar, dapat kerja bagus-bagus.
kahwin dengan aku tau.

- ahh? em InsyaAllah. thanks :)

Tapi kalau kau kerja bagus-bagus kahwin dengan aku tau?
JANJI ea?
nanti aku duduk rumah je, jage rumah, jage anak-anak.

- EHH, lelaki tak bertanggungjawab. suruh aku kerja, kau duduk rumah senang-senangg.

ERR, bukan lah.
takkan aku nak biarkan kau buat kerja rumah?
tak sanggup aku, Lea.

- grr !

Lea, aku sayang kau tau.

- tak tahu nak reply ape lagi dah lepas tuu -.-

to encik H : zzz :)

2 comments:

❤ Cik Ain ❤ said...

haha.. sengal.. nak jadi house husband la ni kirenye... urmm, okay je kalo wife setuju. hehe. :)

cik nelly said...

HAHA, no no no :)