Sunday, September 11, 2011

Kejutan Budaya !

helloo hii , people ;]


longg time no see . yeah , dah lama kot tak update belog nie . so , hari nie rest sangat lamaa , plus , this is the last day of my oriented session . so , I take this opportunity to spend a lott with my beloved blog :]

oriented , sangat penat . tapi have fun . plus , semua kakakkakak abangabang PPSL , sangat sporting . last night , ada surprise cake for those who are celebrating their birthday on september . sangat surprise , sampai ada yang menangis . awwhh , so sweet . even sessi oriented dah nak berakhir , tapi , banyak aktiviti dah tersusun dalam jadual aku nie haa . sangat banyak !

apa pun , ushaa picture yang tak seberapa nak ada nie , oke . HAHA


barisan PPSL :]
dewan DTSP .

video

Sheby Wong .
lagu : Nobody . hihi :]


dak PPIP .

video

PPSL : Cahaya Gemilang .
at Lobi Bestari :]

oke , hari tuh , first time masuk Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan , for register , kena kejutan budaya lah sikit . first , kena nyanyi lagu Negaraku , then lagu USM , then ketiga nak tahu lagu apaa ? HAHA , lagu Kami Guru Malaysia :]

nak kena hafal dah lagu tuu , ahaha :P macam mana lah kan life membermember aku yang lain sekarang nie kat U masingmasingg ..

No comments: