Thursday, August 25, 2011

Al Fatihah | FARAH SAZALI

helloo hii , people and stalkers :]


pagi nie , cuaca masih lagi macam semalam , mendungg . mendung dan sedih . pagi nie , aku dapat khabar berita sedih . aku bangun pagi , dapat text dari someone , ringkas je . tapi , aku tak faham , tahu lah kan , kalau bangun tidur , macam mana rupaa . blur . 


Lea , farah dah pergi .......


uh , pergi ? pergi mana pulak nie . nie nombor phone siapa pulak .. farah mana nie ? banyak sangat tanda soal besar [ big question markk ] dalam kepala otak aku nie , aku call je lah . ouh , Kiera rupanyaa . Kiera menangis ! alaa , nie Farah mana nie ? Farah Charlie , Farah Nabila ! 

okay .. terdiam kejap . lepas tuh macammacam soalan aku tanyaa kat Kiera , Kiera menangis lagi . ouh , tak boleh tahan jugak lah macam nie , nanges jugak . Farah Sazali , die seorang kawan yang baik , sangat baik . 



masih belajar , di Politeknik Merlimau Melaka , meninggal dunia pada usia 20 tahun .


'' SEHIDUP SEMATI ''
25 August 2011 .

 kemalangan bersama Alang , err , aku tak kenal Alang tuh , yang aku tahu , Alang tuh boyfriend Farah .

aku kenal Farah nie kat PLKN , Kem Lagenda Gunung Ledang Asahan Jasin Melaka , tahun 2009 , kumpulan pertama siri 6 . charlie II :]



Farah Nabila Sazali , sekali kita kawan , sampai bilabila kita tetap kawan , aku akan ingat kau selagi aku bernyawa . kau kawan yang baik . aku sayang kau , Farah . bersemadi dengan tenang kat sana , semoga roh arwah ditempatkan dalam kalangan orangorang yang beriman , insyaALLAH , syurga awaiting for you .


'' she ' s the one that I won ' t forget as long as I can breathe .. ''
Al - Fatihah .


berhatihati di jalan raya , ingatlah orangorang yang tersayang . 
takde orang sayang kau ? meh sini , biar aku sayangg . hihi

No comments: