Friday, February 11, 2011

Contest : Comelnya Berbaju Kurung :)

hye all , hee , nightt .
malam nie , Lea nak join contest yang dianjurkan oleh http://cikpsiko.blogspot.com/ .
boleh ushaa terus page http://cikpsiko.blogspot.com/ okeh .
. . .
terima kasih jugak kat http://impianeja.blogspot.com/
sebab tag Lea , untuk join contest nie :)
. . .
SYARAT-SYARAT

1) Entri contest "Comelnye Berbaju Kurung"
2) Link entri dengan blog
3) Sebab kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung itu comel
4) Letak gambar comel korang tuuu...=)
5) Pendapat tentang baju kurung
6) Jadi follower blog ni
7) Tag 5 orang rakan anda
. . .
PENDAPAT cik LEA :
perempuan pakai baju kurung nih comel , looks sweet , dan kadangkala boleh memikat hati lelaki dengan hanya memakai baju kurung . sopan , paling penting , mencerminkan keperibadian seseorang tuu . ye lah , pakai baju kurung kan nampak sopan , ayu , lemah lembut pun terserlah . woahhh . ahha ;D memang comel sangatsangat . Lea pun sukaa tengok perempuan pakai baju kurung tau tau , apa lagi kaum lelaki :)

okeh . gambar yang Lea pertaruhkan ialah :
gambar masa wedding last year .
tapi masa nih , pergi tepi pantai dulu , ambik angin . ahha .
sementara tunggu majlis tuh start :)

PENDAPAT cik LEA bout baju kurung :
selesa dipakai . ada banyak pilihan , of course lah penuh satu wardrobe dengan baju kurung jea =.=
ada yang tak payah gosok , terus pakai jea . sekarang , baju kurung dah di upgrade tauu .
ahhaha , dah ada baju kurung moden , right ? baju kurung pun tak ketinggalan zaman tau . 
. . .
okeh , done .
tag 5 kawan :
and yang lebih tuu , Lea tag you all , oke :) hee

2 comments: